Огляд гороскопів для відносин, любові, шлюбу. Дізнатися гороскоп сумісності

author
0 minutes, 1 second Read

Навіщо люди читають гороскопи? Чи дають вони якусь користь для людини і яка їх точність? Яким способом гороскоп може допомогти у відносинах з партнером / партнеркою?

Спробуємо в цьому розібратися і дати посилання на безкоштовний онлайн розрахунок гороскопу.

Гороскоп в житті людини.

Найбільш імовірною причиною чому люди цікавляться гороскопами є їх інтерес дізнатися про своє майбутнє і, на основі цього, зробити правильні дії. Такий інтерес людей був як раніше, так і зараз. Адже у всіх народів були астрологи, провісники, шамани, мудреці і т.д.

Але варто зазначити, що багато людей не всерйоз сприймають такі прогнози про їх життя. Звичайно, це право кожного. Але якщо скласти правильний гороскоп, а не той, що розміщується в інтернеті або журналах, то тоді багато хто змінить свою думку.

Чи правду каже гороскоп? Які види існують?

Почнемо спочатку з видів і способів складання передбачення і прогнозів. Під гороскопом найчастіше мається на увазі астрологічний прогноз на рік для людини або групи людей. Якщо аналізується доля і все життя людини, то більше використовується таке поняття як «натальна карта долі».

Складанням гороскопу найчастіше займаються:

  • західна класична астрологія (в тому числі і за знаками зодіаку);
  • китайська астрологія (карти долі ба цзи, 4 стовпи долі і удачі);
  • ведична астрологія.

Ці практики передбачення є найбільш популярними і найбільш точними. Тому рекомендуємо звертати увагу саме на них.

Також гороскопи можна поділити на: загальні, фінансові, роботи і бізнесу, любовні. Для передбачення у відносинах також використовуються такі, які також можуть розповісти про сумісність в парі по даті народження.

Гороскопи бувають загальні і персональні. Загальні – це більшість тих, які розміщуються в інтернеті і журналах. Саме їх Ви і читаєте. У них робиться прогноз для групи людей, за якоюсь ознакою. Загальні гороскопи за знаками зодіаку враховують знак зодіаку (місяць народження). Загальні китайські гороскопи – рік народження. Але для правильної побудови і точного складання прогнозу, потрібно враховувати всю дату народження, а не її частину. Тому не складно зробити висновок, що персональний гороскоп, який розраховується по повній даті народження, буде набагато точніше загального.

Користь гороскопу для особистого життя, стосунків, шлюбу.

Як показує статистика, гороскопами більше цікавляться дівчата і жінки. А статистика запитів у пошукових системах вказує, що найпопулярнішими є: сумісність в шлюбі, сумісність за датою народження, любовний гороскоп, коли я вийду заміж і багато інших.

І астрологічний прогноз може допомогти відповісти на такі питання.

Якщо правильно скласти натальну карту за датою народження, то можна дізнатися: як буде проходити особисте життя; коли буде зустріч чоловіка / жінки для тривалих відносин; сумісність між чоловіком і жінкою для гармонійних відносин і шлюбу; чи не буде в році конфлікту в стосунках або розлучення; та інше.

Маючи таку інформацію, можна правильно вибудовувати відносини і здійснювати правильні дії.

Розрахунок гороскопу сумісності між чоловіком і жінкою по їх датам народження.

Знаючи дату народження партнерів, можна дізнатися їх сумісність в різних сферах життя і як вони підходять один одному в шлюбі. Зверніть увагу, що краще робити розрахунок по повній даті народження (про це було написано вище). Якщо дивитися сумісність тільки за знаками зодіаку, то такий прогноз буде не повним.

Для розрахунку по повній даті народження Ви можете скористатися безкоштовним онлайн гороскопом сумісності в парі і шлюбі.

Буде розрахована сумісність із зазначенням сфери життя і рівень сумісності в процентах. Як це виглядає:

Складання любовного гороскопу на рік.

Так само по своїй даті народження можна дізнатися, що рік і місяці року готують людині в плані любовних відносин, шлюбу. За таким гороскопом можна дізнатися як рік та місяці будуть діяти на:

  • рівень відносин з партнером / партнеркою або чоловіком / дружиною;
  • яка ймовірність сварок і труднощів у спілкуванні;
  • якщо перебуваєте в пошуку другої половинки, то можна дізнатися чи буде зустріч в цьому році;
  • чи сприятливий рік для укладення шлюбу; та інше.

Для складання безкоштовного любовного гороскопу на рік, перейдіть на сторінку https://24-fengshui.com/lyubovnyy-goroskop-na-god-zhenshchine-muzhchine-besplatno_lru-p27.html

Приклад розрахунку: