Аромати Kilian як окремий вид мистецтва

Аромати Kilian як окремий вид мистецтва

Kilian – відоме ім’я у світі нішевої парфумерії, адже його аромати асоціюються з розкішшю та ексклюзивністю. Цю продукцію порівнюють із східним шовком, на якому вишиті золотими нитками дивовижні візерунки. Вони поєднується і дивним чином переплітається, висловлюючи ніжність і пристрасть, невинність і млосність, чуттєвість і романтизм. Завдяки стійкості парфуму Kilian власникам не потрібно буде «освіжати» аромат протягом усього дня.

Причини популярності бренду

Незважаючи на знаменитих предків, які подарували світу знаменитий коньяк Hennessy, Кіліан Хеннессі вирішив йти власним шляхом. Тому після закінчення лінгвістичного факультету університету та захисту дисертації він пішов за велінням свого серця – на курси парфумерів. Тут він зумів себе проявити, тому був прийнятий багатьма відомими брендами, які на той час налагодили випуск власної парфумерії.

Маркетингова сторона не припала до душі Хеннессі, адже в його поданні парфуми повинні відображати сутність власників, стати їх «другою шкірою». Тому він залишив посаду генерального директора компанії L’Oreal і зайнявся створенням власної колекції ароматів. Перша продукція однойменного бренду Kilian з’явилася в 2007 році і швидко стала популярною.

Секрет неповторності букетів полягає у використанні натуральних інгредієнтів високої якості, які поєднуються вручну, тому такі композиції можна порівняти з шедеврами мистецтва. Флакон може все життя бути у свого власника, адже його завжди можна наповнити за допомогою рефілів.


Популярні представники парфумерної колекції

Купити оригінальні аромати від відомого брендуможна в інтернет-магазині Domino. У каталозі зібрані найкращі аромати з парфумованих лінійок, серед них можна виділити:

Парфум Back To Black
  • Back To Black. Він відноситься до категорії унісекс, і виділяється яскравими тютюновими відтінками, які доповнюють ноти герані, малини, мускату, кардамону, ванілі, бергамоту, меду та вишні.
  • Love. Це один із найзнаменитіших парфумів, який відрізняється вишуканістю. Його букет складається з ірису, жасмину та троянди, які разом перетворюються на пристрасть, потяг, інтригу, тому підходять для бізнес-леді та світських левиць.
  • Roses On Ice. Кіліан хотів повторити смак джину на камені, доповнений краплями лайма. Тому в ароматних акордах відчувається поєднання свіжого огірка з ягодами ялівцю, цю пару доповнює відтінок троянди, сандалового дерева та мускусу.

Кожен парфум, створений брендом Kilian, не має аналогів, вражаючи своєю багатогранністю та індивідуальністю. У бутику Domino можна підібрати потрібний для себе аромат або замовити знайомий варіант на сайті магазину.