Як вибрати найактуальніші моделі жіночого одягу від виробника для свого магазину

author
0 minutes, 5 seconds Read

Щоб бізнес із продажу жіночого одягу приносив хороший дохід, насамперед потрібно правильно сформувати асортимент магазину.

Для цього слід визначитися з категорією клієнток, для яких ви плануєте працювати. Це можуть бути:

  • бізнес-леді, яким потрібен одяг у діловому стилі;
  • дівчата та жінки віком від 18 до 40 років, що віддають перевагу стильним модним речам;
  • старші жінки, які віддають перевагу класичним моделям стриманих кольорів;
  • жінки з пишними формами, яким підібрати речі у звичайних магазинах буває нелегко.

Можна вибрати одну з цих ніш чи займатися всіма одразу. Все залежить від масштабу вашого бізнесу. Багато роздрібних продавців починають із модних речей, які вибирає переважна більшість дівчат і жінок, а потім за бажанням розширюють свій асортимент.

Як правильно вибрати одяг для свого магазину та уникнути помилок?

Ось кілька порад, які допоможуть зорієнтуватися та успішно придбати жіночий одяг оптом:

  • Віддавайте перевагу жіночним моделям базових кольорів, доповнюючи їх кількома яскравими трендовими варіантами. Статистика показує, що клієнтки звертають увагу саме на них, хоча переважно купують речі у класичному стилі.
  • Не варто перевантажувати маленький магазин великою кількістю речей – це не дає покупцям можливості роздивитися та оцінити всі моделі.
  • Визначтеся з розмірним рядом. Молоді дівчата рідко купують одяг великих розмірів (після 48-го), а зручні стильні речі добре продаються, починаючи з 42-го розміру.
  • Перед святами жінки часто цікавляться сукнями, тому до урочистих дат варто готуватися заздалегідь.
  • Доповніть асортимент магазину аксесуарами – ременями та/чи жіночими сумками, це допоможе збільшити середній чек.

Щоб асортимент магазину виглядав гармонійно, варто віддати перевагу одному-двом постачальникам. Це має велике значення, адже з речей у різних стилях скласти гармонійний образ дуже складно.

Вибирайте універсальний одяг, який завжди має попит

Жіночий одяг та аксесуари – це товари, які купують постійно, навіть попри складну економічну ситуацію. Дівчата можуть приділяти менше уваги ультрамодним трендовим речам, але практичний стиль кежуал залишається актуальним завжди. Найбільшим попитом у дівчат і жінок традиційно користуються:

  • якісні базові речі, які не вийдуть з моди наступного сезону та будуть актуальними ще довго;
  • повсякденний одяг для офісу та навчання;
  • універсальні моделі, які однаково добре підходять і для роботи, і для відпочинку.

Саме такий одяг пропонує придбати для свого магазину український виробник і гуртовий продавець Fashion Girl. Запрошуємо до співпраці власників офлайн- та інтернет-магазинів жіночого одягу, а також дропшиперів та організаторів СП.  В асортименті компанії – стильні та практичні речі: куртки, вітрівки, штани, брюки, спідниці, шорти, сукні, сарафани, блузки, сорочки, кофти, спортивні костюми та ін. Опт жіночого одягу в Fashion Girl – це широка розмірна сітка, вигідні гуртові ціни та комерційна успішність у роздрібних продажах.