Як вибрати коляску

author
0 minutes, 2 seconds Read

Так хочеться правильно вкласти гроші і купити справді гарний візок. Адже скоро станеться радісна і найпам’ятніша мить вашого життя і у вас з’явиться малюк. Вам хочеться, щоб з першого дня його оточувало все якісне.

Для того, щоб правильно вибрати коляску, треба врахувати багато факторів. Поставтеся дуже серйозно до цієї покупки. Повірте, правильно обраний візок дозволить вам зберегти не тільки ваші сили, покращити якість відпочинку, але й заощадить ваші гроші. Відразу про головне. Давайте перерахуємо найважливіші моменти при виборі коляски.

Ключові моменти, на які слід звернути увагу при купівлі коляски:
Перерахуємо найважливіші моменти, на які варто звернути увагу. Ці рекомендації значно допоможуть вам зробити правильну вам покупку коляски.

Ширина коляски. Цей фактор має дуже важливе значення, якщо вам доведеться скористатися ліфтом або вузькими дверима. Виміряти ширину необхідно в найширшому місці – по краях коліс.
Вага коляски. Весь зайвий тягар коляски впаде на ваші плечі. Занадто легкі коляски також підозрілі. Вони можуть бути виготовлені в Китаї, і важливі механізми виконані з пластмаси. І тут такі коляски вкрай недовговічні.
Вік дитини – це таке, на що вам варто звернути увагу. Якщо ваш малюк новонароджений, слід вибирати такий тип коляски, де спинка коляски обов’язково приймала б повністю горизонтальне положення. Якщо вашому малюку більше року, то, залежно від ваших фінансових можливостей, ви можете зупинитися на колясці, кут падіння спинки має 160-170 градусів.
Сезонність, на яку розрахована коляска.
Тип коліс. Від цього залежить те, наскільки довго вам прослужить візок, чи зможете ви його після продати як б/у. Також від коліс залежить те, наскільки складно вам керуватиме коляску під час прогулянки.
Захист від дощу. Так, у комплекті може йти дощовик для коляски. Сама тканина, з якої виготовлена коляска, повинна мати водовідштовхувальні властивості. Ця властивість також дозволить легко мити візочок у разі забруднення.
Ручка коляски. У хороших моделях візків ручка може змінювати положення. Ви можете возити малюка як обличчям до себе – при цьому він повністю знаходиться в полі вашого зору. Але також ви можете перекинути ручку, і малюк буде спиною до вас, при цьому він отримає оптимальний огляд і бачитиме все навколо. Ось добре, якщо так званий «дах» коляски матиме прозоре вікно.
Прозоре вікно на даху коляски. Цей простий і дуже зручний винахід дозволяє матері повністю контролювати поведінку дитини. Вам не доведеться постійно заглядати всередину коляски.
Легкість в обслуговуванні. Спробуйте самі скласти та розкласти коляску. Відчуйте наскільки складно це робити.
Ціна. Пошукайте відгуки про виробників обраної вами коляски на форумах. Цілком можливо, що можна знайти якісний візок, який був у вжитку. Хоча все-таки від нового візка вам не доведеться чекати ніяких несподіванок. Цікаво, що найдорожчий візок коштує близько 30 000 доларів. Середня ціна на ринку колясок коливається від 25 доларів за прогулянковий візок і до 150-300 доларів за коляску-трансформер – Легка прогулянкова коляска