Зимове плаття: як вибирати і де вигідно зробити покупку

Зимове плаття: як вибирати і де вигідно зробити покупку

Незважаючи на настання холодів, представниці прекрасної статі завжди прагнуть виглядати красиво. Оптимально, коли це досягається не на шкоду здоров’ю. Якщо ви хочете зберігати жіночність, але при цьому носити теплі речі, ідеальним рішенням буде купити тепле плаття.

Великий асортимент таких речей можна побачити в інтернет-магазині жіночого одягу Candy Style https://candy-style.com.ua/ua. Але перш ніж приступити до вибору, важливо розібратися з тим, яке саме тепле плаття буде найкраще відповідати вашим потребам і побажанням.

Зимові жіночі сукні https://candy-style.com.ua/ua/katalog-tovarov/teplye-plat-ja/: переваги.

Одне з безперечних достоїнств більшості зимових суконь — то, що вони дозволяють краще приховати недоліки фігури. Більш щільні фактури тканин виглядають стримано і не роблять зайвих візуальних акцентів в проблемних зонах. Останні кілька років найбільшою актуальністю серед тканин для жіночих зимових нарядів користуються такі варіанти, як:

  • набивна парча — сукні з неї поєднують жіночність, суворість і аристократизм;
  • оксамит — ошатність матеріалу робить його улюбленим рішенням багатьох модниць для новорічних суконь, а приємна фактура додає подібним нарядам зручність;
  • замша — функціональність тканини дозволяє шити сукні в самих різних стилях (починаючи з класичного і закінчуючи casual і кантрі);
  • шерсть (вовна) — різні варіанти сучасної обробки вовняних ниток дають можливість створювати оригінальні сукні, які подобаються навіть найвибагливішим модницям;
  • щільний трикотаж — матеріал поєднує красу, зручність і комфорт, а тому ніколи не втрачає актуальності.


Вибір тканини — один з ключових критеріїв, на який варто звернути увагу при покупці зимового плаття. Не менш важливі такі параметри, як: довжина, фасон, фурнітура та оздоблення.

В’язані сукні — відмінне поєднання краси і комфорту.

Якщо ви шукаєте наряд не для корпоративної вечірки, а на щодень, вигідним рішенням буде купити в’язане плаття. Це варіант, найкраще поєднує зручність з красою, коли мова йде про зимовому періоді. Сучасні в’язані наряди даного типу відрізняються величезною різноманітністю. Вони є в монохромних варіантах і з принтами, з декором і без. Фасони також дивують своєю багатогранністю. Ви без проблем знайдете приталені, прямі і розкльошені сукні.

Мінімалісткам можуть сподобатися фасони, що нагадують туніку або подовжений светр. Вони добре виглядають з щільними колготами, лосинами, високими чобітьми.

Модницям, які люблять підкреслити свою жіночність, підійдуть варіанти з расклешенной спідницею і кулиской. А дівчатам, які люблять вільний крій суконь, будуть імпонувати моделі оверсайз. Одним словом, сучасний асортимент настільки багатогранний, що вибрати оригінальний варіант для себе можна без проблем. Головне — орієнтуватися не тільки на модні тренди, але і на особливості вашої фігури. Тоді плаття буде виглядати і актуально, і гармонійно.