Як обрати дитяче ліжечко

Як обрати дитяче ліжечко

viber-2019-12-26-14-46-12

Вибір дитячого ліжечка одне з перших завдань з якими зіштовхуються батьки. Асортимент представлений на ринку дитячих товарів величезний. Ви зможете знайти і манежі, ліжечка з коліщатками, овальні ліжечка, ліжечка трансформери і багато інших пропозицій. Як обрати відмінне ліжечко? Це питання яким часто задаються дорослі, адже малюк проводить в лежачому положенні більшу частину 1 року життя, і від вибору може безпосередньо залежить його здоров’я. Зверніть увагу на наступні пункти, вони допоможуть Вам з вибором.

  • Безпека. На виробі не повинне бути щіпок, всі деталі гладенькі без гострих кутів. Часто виробники дерев’яних ліжок використовують фарби і лаки на водній основі. Вони не токсичні, тому не несуть шкоди дитині. Висота люльки повинна бути на верхньому положенні — 40см, а в нижньому положенні — 65см. Має значення також і відстань між прутиками (паличками). На бічній стіні не більше 8 см. Але не менше 2 см. Це пов’язано з швидким зростанням малюка. Вони швидко вчаться перевертатися, рухатися і стає на ніжки. Тому таку відстань необхідно для того що б жодна частина тіла не застрягла між паличками.
  • Розміри дитячого ліжечка. Важливий параметр особливо якщо дитяча кімната маленька. Стандартним розміром вважається 120х60 см.
  • Матеріал. Зверніть увагу на дитячі ліжечка з твердих порід дерева: бук, клен або береза. Якщо Ви зробили свій вибір на ліжечку з пластику, обов’язково перевірте сертифікат якості. До речі у випадку з дерев’яними він теж не завадить.
  • Прорізувачі. Буде чудово якщо дитяче ліжко буде обладнано «гризунками» або спеціальними силіконовими накладками. Вони вбережуть від прогризаючи ліжечка і малюка від занози.
  • Захист на ліжечко. Не нехтуйте постільною білизною з захистом. Це м’які стінки які мотузочками кріпляться на прутики.
  • Наявність додаткових функцій. Маятник, відмінний механізм, але необхідно простежити що б була заглушка або фіксатор. Теж саме стосується і фіксатора на коліщатках. Ці заглушки знадобляться коли дитина підросте. Теж саме стосується і всіх інших механізмів, важливо що б їх можна було зафіксувати.

Дитяче ліжечко для немовлят Наталка

Усім вищезазначеним показникам відповідають ліжечка ТМ Наталка. Відчизняний виробник, який працює на ринку дитячих товарі для новонароджений, вже багато років.


viber-2019-12-26-14-45-58

Крім цього існує величезний асортимент різних ліжечок:

  • Колиски. Варіант який встановлюється поруч з ліжком батьків. Зверніть увагу що вона підійде тільки до 6 — ти місяців, так як вона не розкладається і малюкові буде в ній мало місця.
  • Люлька. Ситуація схожа як і з колисками. Підійде для дитини до 4 місяців.
  • Класична дерев’яне ліжечко. Довгий термін служби. З мінусів варто відзначити що зазвичай такі ліжечка не качає.
  • Ліжечко на дугах. Хороший варіант, легко пересувається. Нема маятникового механізму.
  • Дитяче ліжко з бортиком маятник. Зазвичай такі моделі крім маятника, йдуть з фіксатором, скриньками для зберігання дрібниць. Можлива поломка маятникового механізму.
  • Приставні ліжечка. Добре підійде для перших днів життя немовляти. Можливе використання до 6-ти місяців.
  • Ліжко — трансформер. Найпопулярніша модель серед представлених на ринку товарів для малюків. Кругла ліжечко, як наприклад Верес, є справжньою класикою, і користуються величезною популярністю.

Як Ви можете побачити асортимент величезний. Тому вибір тільки за Вами. В інтернет-магазині Babymax, Ви зможете купити дитяче ліжечко Наталка Харьков, та багато інших за максимально доступною ціною. Дитячі меблі від даного виробника підійдуть для будь-якого інтер’єру. Подарують багато радісних емоцій батькам і малюкам. Всі ліжечка приємно здивують у всіх позитивних сенсах цього слова.