Штучне запліднення у Києві від Інституту Генетики Репродукції

Штучне запліднення у Києві від Інституту Генетики Репродукції

ЕКЗ — реальна можливість впоратися з безпліддям у тих випадках, коли віра в довгоочікуване батьківство і материнство вже втрачена.

Варіанти штучного запліднення в «Медичному центрі ІГР»

Штучне запліднення у КиєвіШтучне запліднення — особливий комплекс методів допоміжної репродукції, який дозволяє лікувати безпліддя різного генезу, різних форм. У медичному центрі «ІГР» доступні кілька варіантів такого лікування:

  • штучна інсемінація;
  • ЕКЗ;
  • ЕКЗ + ІКСІ.

Перший метод вважається найбільш простим і доступним. Два останніх — більш дорогими і технологічно складними. Запліднення «в пробірці» вимагає особливо ретельної підготовки, особливих навичок і вмінь медичного персоналу, визначених сприятливих умов.

Щороку тільки в нашій країні на світ з’являється більше 200 малюків, зачатих за допомогою допоміжних репродуктивних технологій. При цьому з року в рік штучне запліднення, як метод лікування жіночого і чоловічого безпліддя, використовується все частіше і частіше. У наш мед центр регулярно приїжджають пацієнти з різних країн, таких як Італія, Польща, Румунія, Молдова, Ізраїль, США, Великобританія, Китай і інші.

У яких випадках потріюно робити штучне запліднення?

  1. При відсутності можливості здійснення повноцінного статевого акту (імпотенція, вагінізм і т.п.);
  2. При незадовільній якості чоловічої сперми;
  3. При безплідді неясного генезу;
  4. При неефективності консервативного або оперативного лікування;

Те, на скільки ефективним виявиться лікування безпліддя за допомогою ДРТ, визначається не тільки кваліфікацією лікарів і їх професіоналізмом, а також:


  • Віком подружжя;
  • Наявністю супутніх захворювань;
  • Готовністю строго слідувати всім розпорядженням лікаря.

Офіційна статистика свідчить про те, що в більшості випадків результативність кожної спроби штучного запліднення становить від 30 до 40%.

Штучне запліднення в клініці «ІГР»

Медичний центр «ІГР» спеціалізується на діагностиці та лікуванні безпліддя різного генезу. Також ми проводимо штучне запліднення у Києві, застосовуючи передові ДРТ і проводячи лікування за допомогою сучасного обладнання.

Для високої результативності запліднення з кожною сімейною парою працює ціла команда фахівців: досвідчених лікарів і молодшого медичного персоналу. Показники ефективності лікування за допомогою ЕКЗ у нас відповідають європейським стандартам. Клініка «ІГР» не зупиняється на досягнутому і постійно впроваджує інноваційні розробки в області репродуктології.

Щоб пройти процедуру штучного запліднення в «ІГР», запишіться на консультацію до наших лікарів прямо зараз. З нашими фахівцями ви зможете:

  1. Встановити реальні причини безпліддя;
  2. Визначити найбільш корисні методи лікування;
  3. Оцінити перспективи лікування за допомогою ЕКЗ;
  4. Більш детально дізнатися про всі переваги і ризики, пов’язані зі штучним заплідненням.

Штучне запліднення в «ІГР» — це безпечно, якісно і ефективно. Це реальна можливість подолати безпліддя і стати батьками довгоочікуваного малюка.