Диля попал в ДТП

Диля попал в ДТП

Диля попал в ДТП

Диля

Украинский артист Эдуард Приступа, известный как экс-солист группы ТНМК, Диля попал в аварию. ДТП произошло с артистом, когда он ехал в городе Буча.

Приступа лично сообщил об аварии, которая произошла 13 сентября, на своей странице в Facebook. Он рассказал, что пострадал во время аварии, а также поделился другими подробностями ДТП.

Артист обратился к тем, кто бывал в подобных ситуациях или знает, как должен поступать потерпевший в данной ситуации:

Не розумію… — Чому забрали права, техпаспорт, і авто на штрафмайданчик, причому останнє за мій кошт (120 грн день), щоб сьогодні видати тимчасові, коли водій вантажівки одразу визнав провину, страхові агенти, прибувши на місце події теж все зафіксували… — Дивно, що драгери привезли точніше підвезли, тільки через 4 години після події… — Поліцейськи не дуже хотіли робити заміри — Мені розповіли, що пошепки поліцейськи подумували, що я під наркотою, чи ше шось, бо чого це я викликав швидку, типу затягую час, у мене дивний і розпливчатий погляд, заплітається язик, а крові нема… Тобто тут є розуміння рівня підготовки………. — Дивно, що нема елементарного розуміння, що якщо нема крові і людина стоїть все ж таки на ногах, то не обов‘язково, що нічого не трапилось в середині організма… — На штрафмаданчику не хотіли приймати авто, бо не отримали розпорядження від когось. — Чому він платний, а в Києві безкоштовний, також не пояснили… — Дуже просив мене відпустити в лікарню… але патрульні протримали мене ще 5 годин, дали полежати на задньому сидінні мітсубіші, бо потрібний був мій підпис… бо не могли дійти до якоїсь там бюрократичної згоди, шо куди і як… Права віддали під розписку, але потім забрали знов, так само і з авто, бо хтось подзвонив зверху, цей хтось — наче Лісовський… Треба до нього їхати вирішувати шось… у мене ж питання до друзів. Підкажіть, чи є десь у Києві аренда авто? Як діяти я взагалі не розумію, бо поліцейськи не пояснили… Бо я ж таки одужаю, і треба буде їздити на роботу, якось ремонтувати, чи викидати авто, бо вона хоч і катиться, але нема до половинки передка і так само позаду…


ДТП.
Вчора ввечері, близько 18.00 я рухався 30-40 км на годину по Бучі по варшавці у напрямку магазину Новус… Потім…

Опубліковано Eduard Dilja Prystupa П'ятниця, 14 вересня 2018 р.

Напомним, что выяснились новые обстоятельства смерти Мака Миллера. Что же узнала полиция? Читай по ссылке.

Подписывайся на наш telegram
и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!