Як вибрати весільний торт

Як вибрати весільний торт

Гідним завершенням будь-якого торжества є торт, особливо якщо мова йде про весілля! Весільні торти, подібно шедеврів світового мистецтва, покликані викликати захват і захоплення, в першу чергу, завдяки своєму зовнішньому вигляду. Як же вибрати весільний торт, щоб всі присутні на торжестві не змогли відірвати від нього очей?

Перш за все, необхідно продумати дизайн. Весільний торт який можна замовити на сайті http://bilka.ua/vesilni-torty/ повинен бути підкреслювати загальну стилістику весілля і підходити по колірному оформленню. Якщо раніше вважалося, що на весільному торті неодмінно повинні бути присутніми фігурки молодят, лебедів або голубів, то сьогодні наречені віддають перевагу більш елегантним стриманим дизайнам. Отримати ідеальний весільний торт можливо тільки, якщо його зроблять на замовлення. Сучасні кондитерські працюють за індивідуальними ескізами, тому ваш весільний торт буде ексклюзивним і не схожим на інші!

Але все ж при замовленні торта слід враховувати деякі нюанси, які допоможуть вибрати ідеальний торт. Перш за все, слід визначитися з кількістю ярусів на торті. Весільний торт передбачає від 2-х до 5-ти ярусів, кожен з яких може бути прикрашений різними їстівними квітами, стрічками, марципанами, солодкими драже і т.п. Такі торти виглядають велично і розкішно, підкоряючи своїми розмірами і формою. Однак не менш популярними сьогодні можна назвати і одноярусні торти, які виглядають дуже витончено і елегантно, при цьому з дизайн може бути найрізноманітнішим.


Але крім цікавого дизайну дуже важливо, щоб торт був смачним! Для торта на весілля слід вибирати фруктово-ягідну або ж легку сирно-кремову начинку. Що ж стосується тортів з горіхами, родзинками, чорносливом, курагою, цукатами, то вони дуже ситні для весільного десерту. Після банкетного столу гостям свята навряд чи захочеться спробувати щось не менш поживне. Тому краще робити вибір на користь торта на бісквітної основі, без жирного крему.

Таким чином, вибрати весільний торт досить просто, головне заздалегідь продумати концепцію і довірити його виконання професійним кондитерам, які знають толк в вишуканих десертах.