Конверт для новонародженого для виписки малюка

Конверт для новонародженого для виписки малюка

Одяг для немовлятНародження дитини на світ завжди радісна і хвилююча подія в житті батьків та їхніх родичів, і щоб не зіпсувати настрою молодої мами при виписці з роддому, слід приділити особливу увагу одягу, який повинен відповідати не тільки примхам погоди і порі року, але і мати найкращій зовнішній вигляд.

В даному випадку краще за все підійде одяг для немовлят українських виробників, який можна придбати на сайті львівської майстерні «Мамине Сонечко».

Конверт на виписку: який обрати

Конверт на випискуНа сьогоднішній день конверт на виписку з роддому став важливою частиною дитячого приданого, і якщо раніше дітей кутали в теплі ковдри, перев’язуючи їх привабливими яскравими атласними стрічками блакитного або рожевого кольору, то зараз конверт на виписку просто необхідна річ, зважаючи на його практичність і функціональність.

За багато років модель знала різні перетворення, в результаті яких дизайнери дитячого одягу розробили чудові моделі, які підійдуть для будь-якого випадку в житті маленької людини.

Існують конверти-мішки, конверти-ковдри, трансформери і класичні моделі різних кольорів, прикрашені рюшами, яскравими бантами, виготовлені із сучасних тканин нового покоління.

В такому конверті малюк буде завжди відчувати себе комфортно і затишно, враховуючи всі негаразди погоди.

Багато батьків задають питання, чи потрібен конверт для немовлят на виписку? Враховуючи різноманітність моделей і функцій, його користь очевидна.

Насамперед, будь-яка модель підкреслює урочистість події, він стане в нагоді на хрестини, і без нього неможливі прогулянки на свіжому повітрі.

Дуже важливо правильно вибрати матеріал, з якого виготовлений конверт для новонародженого, враховуючи його безпеку, якість та відповідність порі року. Всі моделі поділяються на літні, зимові та демісезонні, і якщо виписка з пологового будинку буде взимку, то краще зупинити свій вибір на конверті-трансформері, що має утеплювач з пуху або натуральної овчини.


Це не тільки святкова, але і практична річ, тому ми радимо купити конверти на виписку у львівської майстерні «Мамине Сонечко», де можна знайте безліч моделей авторського виконання відмінної якості за вигідними цінами.

Одяг для новонароджених на виписку з роддому

Вибираючи комплект одягу для немовлят слід враховувати наступні особливості:

  • всі предмети дитячого одягу повинні бути виготовлені з натуральних тканин, присутність синтетики в даному випадку неприпустимо;
  • одяг повинен бути зручним і безпечним, легко одягатися та зніматися;
  • особливу увагу слід звернути на м’якість швів, в більшості випадків вони повинні бути зверху виробу, щоб не здавлювати ніжне тільце дитини;
  • весь одяг має бути безпечним, без шкідливих барвників, витримувати велику кількість прання, не втрачаючи свій зовнішній вигляд.

Збираючи одяг для новонародженого в родом необхідно враховувати стать дитини. Багато хто вважає, що різниця між хлопчиком та дівчинкою полягає тільки в кольоровій гамі, але це не зовсім правильно. Хлопчикам також буде прийнятний синій, зелений, коричневий і бежевий колір, а дівчатка будуть виглядати чарівно в одязі жовтого, зеленого та фіолетового відтінків. Найбільш універсальним вважається білий колір, він підкреслює чистоту і непорочність немовляти.

За порадою досвідчених мам до обов’язкового переліку речей, які треба взяти з собою в родом входять:

  • Конверт для новонароджених
  • Льолі та трикотажні кофточки
  • Пелюшки дитячі костюмчики
  • Повзунки
  • Шапочка.

Одяг для немовлят українських виробників користується величезною популярністю, і на сайті львівської майстерні «Мамине Сонечко» Ви знайдете все, що потрібно для новонародженої дитини.