Студія «Пікан» — Найкращі ідеї та рішення щодо оформлення та організації будь-якого Вашого свята тут

Студія «Пікан» — Найкращі ідеї та рішення щодо оформлення та організації будь-якого Вашого свята тут

Студія «Пікан» — це команда однодумців, завданням яких є втілювати мрії! І ні, ми не перебільшуємо, зараз на прикладі нашої діяльності пояснимо Вам чому.

Ми займаємося організацією, оформленням, проведенням будь-якого святе вже понад 8 років. Умовно нашу діяльність можна поділити на організація різноманітних заходів:

  • весілля,
  • дні народження,
  • корпоративи,
  • дівіч вечори,
  • дитячі свята,
  • хрестини,
  • випускні.

Детальніше про наші послуги та цінову політику Ви можете дізнатись у нас на сайті — http://pikan.com.ua/

Ми завжди є частинкою найприємніших моментів у житті людини, адже свято буває не так часто, а разом із Студією «Пікан» всі найгірші сторони організації зводяться до нуля, залишається тільки отримувати задоволення.

Також ми влаштовуємо найкращі сюрпризи та освідчення. Адже, любов – це найважливіше, що є у житті кожної людини. Освідчення – складний період у житті кожного чоловіка, а з допомогою Студії «Пікан» усіх хвилювання та занепокоєння щезають і залишають лише приємні спогади про цей день. Доречі, у нас ще не було жодної відмови.

Оформлення свята від Студії «Пікан» — це завжди доступні ціни, креативні ідеї та своєчасне виконання. Пропонуємо як і комплексне оформлення, так і доповнення Вашого свята окремими елементами – фотозоною, повітрянями кульками або паперовим декором.


Солодощі від Студії «Пікан» – завжди свіжі та із натуральних інгредієнтів. Втілимо будь-який Ваш задум у реальність. Від найфантазійніших тортів до мінімалістичної випічки, у будь-якій кількості.

Окремої уваги заслуговують професійні дитячі аніматори Студії «Пікан» — із спеціальною освітою, вміннями та навичками, а також арсеналом різноманітних ігор, розваг та конкурсів. Спеціалізованим інвентарем та іншими розвагами, такий як твістинг, аквагрим, бульбащкове шоу, квести та багато іншого. Аніматори Студії «Пікан» працюють у місті Львові, та поза його межами на різноманітних заходах: дитячих святах, весіллях, презентаціях фільмів, мультфільмів, авто, відкритті закладів та фестивалях.

Вражаємо поцінувачів – тропічними метеликами, які прикрасять перший весільний танець, або слугують чудовим подарунком красуні на день народження або на освідчення.

Відрязняємося організацією квестів різної складної – для малечі на дитяче день народження, для коханої для освідчення або для групи туристів, яким б нецікаві стандартні екскурсії у місті Львів.

Отже, коротко ми розповіли чим ми займаємося. Працювати з нами просто, ефективно та недорого. Якщо Ви хочете незабутнє свято – тоді вам у Студію «Пікан».